Himalajska sol (fino mleta) - 500g

2,10 €
Z DDV

5Fino mleta Himalajska sol.

Količina
Na zalogi

 

Telefonsko naročanje: 064 114 108 ali 01 431 12 25

 

Pošiljko naročeno do 13:00 ure dostavimo naslednji delovnik.

 

Brezplačna dostava pri nakupu nad 50,00 EUR. Sicer 3.50€.

Himalajska sol Nature`s Blessings - fino mleta 500g

Nature`s Blessings himalajska sol je popolnoma naravna, nerafinirana in ne vsebuje nikakršnih barvil ali dodatkov proti strjevanju. Himalajska sol izvira iz himalajskih prvotnih morja izpred več kot 200 miljoni let. V tistem času še ni bilo onesnaženja, zato je himalajska sol popolnoma čista, neonesnažena in polna čiste energije.

Himalajska sol je v zadnjih letih postala pravi hit med tistimi, ki zagovarjajo zdravo in nepredelano prehrano. Če ste morda mislili, da gre le za modno muho, vam lahko povemo, da temu ni čisto tako. Namreč, roza himalajska sol nima rahlo roza barve zaradi kakšnega umetnega barvila.

Uporaba: Lahko se uporablja kot začimba k vsem vrstam jedem. Priporočena dnevna količina na osebo je 5g. Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Himalajsko sol hranite v suhem prostoru izven dosega otrok. S himalajsko soljo si lahko pripravite tudi razstrupljevalno kopel, ki vam bo pomagala izločiti odvečno vodo in strupe iz telesa. Vsebnost hranil v soli spodbudi cirkulacijo in pomiri boleče mišice.

100008

16 drugih izdelkov v isti kategoriji:

Himalajska sol (fino mleta) - 500g https://atmarama.si/4460-large/himalajska-sol-fino-mleta-500g.jpg <p></p> <div style="margin:0px;padding:0px;border:0px;font-size:12px;vertical-align:baseline;background:#ffffff;color:#333333;font-family:Arial, Helvetica, sans-serif;"><b style="margin:0px;padding:0px;border:0px;vertical-align:baseline;background:transparent;">Himalajska sol Nature`s Blessings - fino mleta 500g</b></div> <div style="margin:0px;padding:0px;border:0px;font-size:12px;vertical-align:baseline;background:#ffffff;color:#333333;font-family:Arial, Helvetica, sans-serif;"> <p style="margin:0px;padding:0px 0px 5px;border:0px;vertical-align:baseline;background:transparent;line-height:16px;">Nature`s Blessings himalajska sol je popolnoma naravna, nerafinirana in ne vsebuje nikakršnih barvil ali dodatkov proti strjevanju. Himalajska sol izvira iz himalajskih prvotnih morja izpred več kot 200 miljoni let. V tistem času še ni bilo onesnaženja, zato je himalajska sol popolnoma čista, neonesnažena in polna čiste energije.</p> <p style="margin:0px;padding:0px 0px 5px;border:0px;vertical-align:baseline;background:transparent;line-height:16px;">Himalajska sol je v zadnjih letih postala pravi hit med tistimi, ki zagovarjajo zdravo in nepredelano prehrano. Če ste morda mislili, da gre le za modno muho, vam lahko povemo, da temu ni čisto tako. Namreč, <strong style="margin:0px;padding:0px;border:0px;vertical-align:baseline;background:transparent;"></strong>roza himalajska sol nima rahlo roza barve zaradi kakšnega umetnega barvila.</p> <p style="margin:0px;padding:0px 0px 5px;border:0px;vertical-align:baseline;background:transparent;line-height:16px;"><b style="margin:0px;padding:0px;border:0px;vertical-align:baseline;background:transparent;">Uporaba:</b> Lahko se uporablja kot začimba k vsem vrstam jedem. Priporočena dnevna količina na osebo je 5g. Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Himalajsko sol hranite v suhem prostoru izven dosega otrok. S himalajsko soljo si lahko pripravite tudi razstrupljevalno kopel, ki vam bo pomagala izločiti odvečno vodo in strupe iz telesa. Vsebnost hranil v soli spodbudi cirkulacijo in pomiri boleče mišice.</p> </div> zacimbe 3830041720134 2.1 EUR in_stock