Himalajska sol (fino mleta) - 500g

  100% secure payments
  2,10 €
  Z DDV

  5Fino mleta Himalajska sol.

  Količina
  Na zalogi

   

  Telefonsko naročanje: 064 114 108 ali 01 431 12 25

   

  Pošiljko naročeno do 13:00 ure dostavimo naslednji delovnik.

   

  Brezplačna dostava pri nakupu nad 50,00 EUR. Sicer 3.50€.

  Himalajska sol Nature`s Blessings - fino mleta 500g

  Nature`s Blessings himalajska sol je popolnoma naravna, nerafinirana in ne vsebuje nikakršnih barvil ali dodatkov proti strjevanju. Himalajska sol izvira iz himalajskih prvotnih morja izpred več kot 200 miljoni let. V tistem času še ni bilo onesnaženja, zato je himalajska sol popolnoma čista, neonesnažena in polna čiste energije.

  Himalajska sol je v zadnjih letih postala pravi hit med tistimi, ki zagovarjajo zdravo in nepredelano prehrano. Če ste morda mislili, da gre le za modno muho, vam lahko povemo, da temu ni čisto tako. Namreč, roza himalajska sol nima rahlo roza barve zaradi kakšnega umetnega barvila.

  Uporaba: Lahko se uporablja kot začimba k vsem vrstam jedem. Priporočena dnevna količina na osebo je 5g. Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Himalajsko sol hranite v suhem prostoru izven dosega otrok. S himalajsko soljo si lahko pripravite tudi razstrupljevalno kopel, ki vam bo pomagala izločiti odvečno vodo in strupe iz telesa. Vsebnost hranil v soli spodbudi cirkulacijo in pomiri boleče mišice.

  100008

  16 drugih izdelkov v isti kategoriji:

  Mnenja kupcev

  Napiši svoje mnenje

  Himalajska sol (fino mleta) - 500g

  5Fino mleta Himalajska sol.

  Napiši svoje mnenje