EAST END Gorčična semena rjava 100 gr

1,80 €
Z DDV

Gorčična semena, se zelo veliko uporabljajo v Indijski kuhinji. Jedem dajejo pikanten okus in po ayurvedi grejejo telo. S tem izravnajo kapha in vatha došo v telesu a povečujejo pito. So lahko prebavljiva in učinkovita pri lajšanju želodčnih nelagodij kot so plini ali krči.

Količina
Na zalogi

  • Telefonsko naročanje: 064 114 108 ali 01 431 12 25 Telefonsko naročanje: 064 114 108 ali 01 431 12 25
  • Pošiljko naročeno do 13:00 ure dostavimo naslednji delovnik. Pošiljko naročeno do 13:00 ure dostavimo naslednji delovnik.
  • Brezplačna dostava pri nakupu nad 50,00 EUR. Sicer 3.50€. Brezplačna dostava pri nakupu nad 50,00 EUR. Sicer 3.50€.

Gorčična semena, se zelo veliko uporabljajo v Indijski kuhinji. Jedem dajejo pikanten okus in po ayurvedi grejejo telo. S tem izravnajo kapha in vatha došo v telesu a povečujejo pito. So lahko prebavljiva in učinkovita pri lajšanju želodčnih nelagodij kot so plini ali krči.

Kako jih pripravljamo? Vzamemo malo ghee-ja (prečiščenega masla) in ga segrejemo v kozici. Ko je ghee dovolj vroč za cvrtje, dodamo rjava gorčična semena. Gorčična semena na vroči maščobi pokajo in prasketajo zato bodite previdni. Takoj ko se pokanje prične, zmajnšajte ogenj in vmešajte pripravljeno jed. Tako na hitro ocvrta rjava gorčična semena na ghee-ju so izvrstna v juhah različnih leč, curryjih Indijskega stila in začinjeni zelenjavi.

Imajo oster okus a so hkrati zelo aromatična. Rjava gorčična semena se lepo ujemajo z drugimi ayurvedskimi zelišči in začimbami kot so ingver, kajenski poper, kurkuma, asafetida in coriander.


Trgovina Hare Krišna

000358

16 drugih izdelkov v isti kategoriji:

EAST END Gorčična semena rjava 100 gr https://atmarama.si/3251-large/east-end-mustard-seeds-brown-100-gr.jpg <p><span style="color:#666666;font-family:Poppins, sans-serif;font-size:13px;">Gorčična semena, se zelo veliko uporabljajo v Indijski kuhinji. Jedem dajejo pikanten okus in po ayurvedi grejejo telo. S tem izravnajo kapha in vatha došo v telesu a povečujejo pito. So lahko prebavljiva in učinkovita pri lajšanju želodčnih nelagodij kot so plini ali krči. </span></p> <p>Kako jih pripravljamo? Vzamemo malo ghee-ja (prečiščenega masla) in ga segrejemo v kozici. Ko je ghee dovolj vroč za cvrtje, dodamo rjava gorčična semena. Gorčična semena na vroči maščobi pokajo in prasketajo zato bodite previdni. Takoj ko se pokanje prične, zmajnšajte ogenj in vmešajte pripravljeno jed. Tako na hitro ocvrta rjava gorčična semena na ghee-ju so izvrstna v juhah različnih leč, curryjih Indijskega stila in začinjeni zelenjavi.</p> <p>Imajo oster okus a so hkrati zelo aromatična. Rjava gorčična semena se lepo ujemajo z drugimi ayurvedskimi zelišči in začimbami kot so ingver, kajenski poper, kurkuma, asafetida in coriander.<br /><br /><br />Trgovina Hare Krišna</p> zacimbe 3830060860101 1.8 EUR in_stock