Kumina_v_prahu_CMS_1kg

Kumina v prahu, CMS, 1kg

10,00 €
Z DDV

Kumina je začimba, ki je dobro uveljavljena že iz antičnih časov. Poznan je tudi pod imenom orientalska kumina, rimska kumina ali pa laški kumin. Pravijo, da naj bi kumin bil druga najbolj popularna začimba na svetu (takoj za črnim poprom)!

Količina
Na zalogi

 

Telefonsko naročanje: 064 114 108 ali 01 431 12 25

 

Pošiljko naročeno do 13:00 ure dostavimo naslednji delovnik.

 

Brezplačna dostava pri nakupu nad 50,00 EUR. Sicer 3.50€.

UPORABA V KUHINJI

Semena kumine s pridom uporabljamo za začinjanje različnih jedi. Odlično se na primer podajo k rženemu kruhu, zeljnatim jedem, sirom, juham, kuhanim jabolkom. Sladkorne slive so na primer sredstvo za pospeševanje prebave, ki ga pripravimo iz semen kumine, prevlečenih s sladkorjem. Liste kumine lahko dodajamo solatam in juham, njihov okus pa spominja na peteršilj in koper.

000057

16 drugih izdelkov v isti kategoriji:

Kumina v prahu, CMS, 1kg https://atmarama.si/2454-large/kumin-v-prahu-1kg.jpg <h2>UPORABA V KUHINJI</h2> <p>Semena kumine s pridom uporabljamo za začinjanje različnih jedi. Odlično se na primer podajo k rženemu kruhu, zeljnatim jedem, sirom, juham, kuhanim jabolkom. Sladkorne slive so na primer sredstvo za pospeševanje prebave, ki ga pripravimo iz semen kumine, prevlečenih s sladkorjem. Liste kumine lahko dodajamo solatam in juham, njihov okus pa spominja na peteršilj in koper.</p> <p></p> <h2></h2> zacimbe 10 EUR in_stock