• Nov

Living the wisdom of bhakt - Mahatma das

16,00 €
Z DDV

Living the wisdom of bhakt. Vodič po zavesti Krišne v angleščini

Količina
Na zalogi

 

Telefonsko naročanje: 064 114 108 ali 01 431 12 25

 

Pošiljko naročeno do 13:00 ure dostavimo naslednji delovnik.

 

Brezplačna dostava pri nakupu nad 50,00 EUR. Sicer 3.50€.

Poravnava glave in srca. Krišne zavesten vodnik.

Včasih vidimo, da drugi počnejo nekaj, kar se nam zdi narobe, in želimo, da se spremenijo. Ko pa prepoznamo lastne pomanjkljivosti,pogosto neradi izboljšujemo sebe.

Living the Wisdom of Bhakt se tega problema loteva tako, da olajša iskreno in pronicljivo introspekcijo. Mahatma Prabhu nas nežno potisne, da si podrobneje ogledamo, kje smo in kam gremo, tako da postavlja vprašanja, s katerimi se je včasih težko soočiti, a zelo koristno odgovoriti.

Mehka vezava, 264 strani, 5,5 "x 8,5".

https://mahatmadas.com/

000754

16 drugih izdelkov v isti kategoriji:

Living the wisdom of bhakt - Mahatma das https://atmarama.si/4513-large/living-the-wisdom-of-bhakt-mahatma-das.jpg <p>Poravnava glave in srca. Krišne zavesten vodnik.</p> <p>Včasih vidimo, da drugi počnejo nekaj, kar se nam zdi narobe, in želimo, da se spremenijo. Ko pa prepoznamo lastne pomanjkljivosti,pogosto neradi izboljšujemo sebe.</p> <p>Living the Wisdom of Bhakt se tega problema loteva tako, da olajša iskreno in pronicljivo introspekcijo. Mahatma Prabhu nas nežno potisne, da si podrobneje ogledamo, kje smo in kam gremo, tako da postavlja vprašanja, s katerimi se je včasih težko soočiti, a zelo koristno odgovoriti.</p> <p>Mehka vezava, 264 strani, 5,5 "x 8,5".</p> <p></p> <p><a href="https://mahatmadas.com/">https://mahatmadas.com/</a></p> vsi-produkti 16 EUR in_stock