• Nov

BIO brahmi v prahu 125 g

9,90 €
Z DDV

Brahmi je eno izmed najbolj cenjenih ajurvedskih zdravilnih zelišč v uporabi več kot 3.000 let

Količina
Na zalogi

 

Telefonsko naročanje: 064 114 108 ali 01 431 12 25

 

Pošiljko naročeno do 13:00 ure dostavimo naslednji delovnik.

 

Brezplačna dostava pri nakupu nad 50,00 EUR. Sicer 3.50€.

Brahmi

Brahmi je eno izmed najbolj cenjenih ajurvedskih zdravilnih zelišč v uporabi več kot 3.000 let. Izvira iz azijskih močvirskih področij, a danes raste na mnogih delih sveta. Brahmi je prepoznaven po svojih mesnatih zelenih listkih in belo modrikastih cvetovih.

Zeliščno zdravilo je pripravljeno iz listov, stebla in korena rastline Brahmi

Pakiranje

Nepredušna vrečka z zadrgo ali šatulja, kjer izdelek ohrani vso svežino in aromo. Embalaža ščiti pred svetlobo in zrakom. Sestavljena je iz več slojev zaščite, ki ohranjajo lastnosti izdelka.

Embalaža je zelo praktična in omogoča recikliranje.

Poreklo

Indija

000742

16 drugih izdelkov v isti kategoriji:

BIO brahmi v prahu 125 g https://atmarama.si/4475-large/bio-brahmi-v-prahu-125-g.jpg <p>Brahmi</p> <p>Brahmi je eno izmed najbolj cenjenih ajurvedskih zdravilnih zelišč v uporabi več kot 3.000 let. Izvira iz azijskih močvirskih področij, a danes raste na mnogih delih sveta. Brahmi je prepoznaven po svojih mesnatih zelenih listkih in belo modrikastih cvetovih.</p> <p>Zeliščno zdravilo je pripravljeno iz listov, stebla in korena rastline Brahmi</p> <p>Pakiranje</p> <p>Nepredušna vrečka z zadrgo ali šatulja, kjer izdelek ohrani vso svežino in aromo. Embalaža ščiti pred svetlobo in zrakom. Sestavljena je iz več slojev zaščite, ki ohranjajo lastnosti izdelka.</p> <p>Embalaža je zelo praktična in omogoča recikliranje.</p> <p>Poreklo</p> <p>Indija</p> vsi-produkti 9.9 EUR in_stock