• Novo

Amla BIO v prahu 125 g

9,90 €
Z DDV

Amla v prahu BIO

Amla (tudi amalaki ali indijska kosmulja) pridobivajo iz vrhunskega sadeža v Indiji. Ima zanimiv sladko-kisel okus. 

Količina
Na zalogi

  • Telefonsko naročanje: 064 114 108 ali 01 431 12 25 Telefonsko naročanje: 064 114 108 ali 01 431 12 25
  • Pošiljko naročeno do 13:00 ure dostavimo naslednji delovnik. Pošiljko naročeno do 13:00 ure dostavimo naslednji delovnik.
  • Brezplačna dostava pri nakupu nad 50,00 EUR. Sicer 3.50€. Brezplačna dostava pri nakupu nad 50,00 EUR. Sicer 3.50€.

Amla v prahu BIO

Amla (tudi amalaki ali indijska kosmulja) pridobivajo iz vrhunskega sadeža v Indiji. Ima zanimiv sladko-kisel okus. V ajurvedi velja za sadež mladosti in lepote. Na vzhodu jo slavijo kot božji dar človeštvu. Najdemo jo v nizko gorskim območjih na indijski podcelini. Sadež amle samo posušijo in nežno zmeljejo v fin prah. Po ajurvedi amla uravnoteži vse tri življenjske energije (vato, pitto in kapho).

Uporaba

Vmešajte v vodo, čaj, naravni sok, smoothie, jogurt... Na začetku jemljite 1/3 čajne žličke, potem pa povečajte na 1 čajno žličko (2 - 3 g) na dan.

Pakiranje

Nepredušna vrečka z zadrgo ali šatulja, kjer izdelek ohrani vso svežino in aromo. Embalaža ščiti pred svetlobo in zrakom. Sestavljena je iz več slojev zaščite, ki ohranjajo lastnosti izdelka.

Embalaža je zelo praktična in omogoča recikliranje.

Poreklo

Indija

000640

16 drugih izdelkov v isti kategoriji:

Amla BIO v prahu 125 g https://atmarama.si/4161-large/amla-bio-v-prahu-125-g.jpg <p></p> <p>Amla v prahu BIO</p> <p>Amla (tudi amalaki ali indijska kosmulja) pridobivajo iz vrhunskega sadeža v Indiji. Ima zanimiv sladko-kisel okus. V ajurvedi velja za sadež mladosti in lepote. Na vzhodu jo slavijo kot božji dar človeštvu. Najdemo jo v nizko gorskim območjih na indijski podcelini. Sadež amle samo posušijo in nežno zmeljejo v fin prah. Po ajurvedi amla uravnoteži vse tri življenjske energije (vato, pitto in kapho).</p> <p></p> <p>Uporaba</p> <p>Vmešajte v vodo, čaj, naravni sok, smoothie, jogurt... Na začetku jemljite 1/3 čajne žličke, potem pa povečajte na 1 čajno žličko (2 - 3 g) na dan.</p> <p></p> <p>Pakiranje</p> <p>Nepredušna vrečka z zadrgo ali šatulja, kjer izdelek ohrani vso svežino in aromo. Embalaža ščiti pred svetlobo in zrakom. Sestavljena je iz več slojev zaščite, ki ohranjajo lastnosti izdelka.</p> <p>Embalaža je zelo praktična in omogoča recikliranje.</p> <p></p> <p>Poreklo</p> <p>Indija</p> vsi-produkti 9.9 EUR in_stock