Čičerikina moka  1 kg

Čičerikina moka 1 kg

3,30 €
Z DDV

Čičerikina moka – je odličen nadomestek navadne moke, z njo lahko nadomestimo uporabo jajc in je odličen vir beljakovin.

Količina
Na zalogi

  • Telefonsko naročanje: 064 114 108 ali 01 431 12 25 Telefonsko naročanje: 064 114 108 ali 01 431 12 25
  • Pošiljko naročeno do 13:00 ure dostavimo naslednji delovnik. Pošiljko naročeno do 13:00 ure dostavimo naslednji delovnik.
  • Brezplačna dostava pri nakupu nad 50,00 EUR. Sicer 3.50€. Brezplačna dostava pri nakupu nad 50,00 EUR. Sicer 3.50€.

Čičerikina moka je odličen nadomestek navadne moke, z njo lahko nadomestimo uporabo jajc in je odličen vir beljakovin. Priporočamo jo ljudem z različnimi dietami. Priporočamo uporabo sveže čičerikine moke, saj si tako zagotovite največ hranilnih snovi! Čičerika je sicer stročnica, ki sodi v družino metuljnic. Je odličen vir beljakovin, in je ena od najstarejših stročnic.

Uporablja se lahko kot dodatek pri pripravi zelenjavnih polpetov, ali pa iz nje naredite odličen in hranilen humus. Prav tako je čičerikina moka glavna sestavina falaflov, ki so iz sveže moke še bolj okusni. Pomembno mesto ima v kulinariki Indijskega polotoka, v Sredozemlju, posebej na Iberskem polotoku, v arabskih deželah, v Mehiki, na Filipinih. Alergeni: lahko vsebuje sledi glutena.

000181

16 drugih izdelkov v isti kategoriji:

Čičerikina moka 1 kg https://atmarama.si/3846-large/čičerikina-moka-1-kg.jpg <p>Čičerikina moka je odličen nadomestek navadne moke, z njo lahko nadomestimo uporabo jajc in je odličen vir beljakovin. Priporočamo jo ljudem z različnimi dietami. Priporočamo uporabo sveže čičerikine moke, saj si tako zagotovite največ hranilnih snovi! Čičerika je sicer stročnica, ki sodi v družino metuljnic. Je odličen vir beljakovin, in je ena od najstarejših stročnic.</p> <p></p> <p>Uporablja se lahko kot dodatek pri pripravi zelenjavnih polpetov, ali pa iz nje naredite odličen in hranilen humus. Prav tako je čičerikina moka glavna sestavina falaflov, ki so iz sveže moke še bolj okusni. Pomembno mesto ima v kulinariki Indijskega polotoka, v Sredozemlju, posebej na Iberskem polotoku, v arabskih deželah, v Mehiki, na Filipinih. Alergeni: lahko vsebuje sledi glutena.</p> vsi-produkti 3.3 EUR in_stock