Čičerikina moka  1 kg

Čičerikina moka 1 kg

3,30 €
Z DDV

Čičerikina moka – je odličen nadomestek navadne moke, z njo lahko nadomestimo uporabo jajc.

Količina
Na zalogi

 

Telefonsko naročanje: 064 114 108 ali 01 431 12 25

 

Pošiljko naročeno do 13:00 ure dostavimo naslednji delovnik.

 

Brezplačna dostava pri nakupu nad 50,00 EUR. Sicer 3.50€.

Medtem ko čičerikina moka morda ne bo delovala za peko tipičnega hlebca kvašenega kruha, bo zelo dobro delovala pri hitrem kruhu, kot je bananin kruh ali muffini in pecivo. Ima prijeten oreškov okus, ki deluje v številnih živilih.

Čičerikino moko lahko uporabite za pripravo beljakovinskih ovojnic in palačink ali pa jo dodate v vegetarijanske jedi, da povečate vsebnost beljakovin. Uporaba čičerikine moke lahko poživi hrano za prigrizek, kot so ocvirki in piškoti. Da pa ohranite koristi za fižolovo moko za zdravje, izberite recepte, ki so na splošno manj maščob, sladkorja in kalorij na porcijo.

000181

16 drugih izdelkov v isti kategoriji:

Čičerikina moka 1 kg https://atmarama.si/3846-large/čičerikina-moka-1-kg.jpg <p style="margin-top:0px;margin-bottom:1rem;font-family:'Open Sans';font-size:14px;background-color:#ffffff;">Medtem ko čičerikina moka morda ne bo delovala za peko tipičnega hlebca kvašenega kruha, bo zelo dobro delovala pri hitrem kruhu, kot je bananin kruh ali muffini in pecivo. Ima prijeten oreškov okus, ki deluje v številnih živilih.</p> <p style="margin-top:0px;margin-bottom:1rem;font-family:'Open Sans';font-size:14px;background-color:#ffffff;">Čičerikino moko lahko uporabite za pripravo beljakovinskih ovojnic in palačink ali pa jo dodate v vegetarijanske jedi, da povečate vsebnost beljakovin. Uporaba čičerikine moke lahko poživi hrano za prigrizek, kot so ocvirki in piškoti. Da pa ohranite koristi za fižolovo moko za zdravje, izberite recepte, ki so na splošno manj maščob, sladkorja in kalorij na porcijo.</p> vsi-produkti 3.3 EUR in_stock