Bio cejlonski cimet v prahu 100 g

4,49 €
Z DDV

Ena najstarejših začimb na svetu

100% ekološko pridelano

Originalen cejlonski cimet

Vzdržuje normalno raven sladkorja v krvi

Ugodno deluje na prebavo

Količina
Na zalogi

  • Telefonsko naročanje: 064 114 108 ali 01 431 12 25 Telefonsko naročanje: 064 114 108 ali 01 431 12 25
  • Pošiljko naročeno do 13:00 ure dostavimo naslednji delovnik. Pošiljko naročeno do 13:00 ure dostavimo naslednji delovnik.
  • Brezplačna dostava pri nakupu nad 50,00 EUR. Sicer 3.50€. Brezplačna dostava pri nakupu nad 50,00 EUR. Sicer 3.50€.

Opis izdelka

Čar cimeta je zagotovo v njegovi opojni in čarobni aromi. Uporablja se v kulinariki, kozmetiki in zadnje čase tudi kot dodatek prehrani saj ima izjemne učinke na naš organizem. Ta začimba je verjetno od nekdaj v naši shrambi, a  njenih koristi za zdravje verjetno marsikdo ne pozna.

Priporoča se diabetikom saj znižuje količino sladkorja v krvi in spodbuja delovanje inzulina. Če hkrati z obrokom zaužijemo cimet, ta poskrbi, da se raven sladkorja v krvi ne dvigne prehitro.

Znižuje raven slabega holesterola.

Pomaga pri hujšanju saj spodbuja delovanje metabolizma in uravnava raven krvnega sladkorja.

Ugodno deluje na prebavo in preprečuje prebavne motenje.

Komu je namenjen?

diabetikom ter vsem vsem, ki želijo izboljšati delovanje prebave

Katere sestavine vsebuje?

Cejlonski cimet (Cinnamomum zeylanicum) v prahu*

*ekološko pridelano

Uporaba

Cimet lahko dodate k sladicam, kompotu, pecivu ali pa ga vmešate v smoothije in razne napitke.

Opozorila

Tako kot vsako začimbo, uporabljajmo cimet zmerno.

000585

16 drugih izdelkov v isti kategoriji:

Bio cejlonski cimet v prahu 100 g https://atmarama.si/3768-large/bio-cejlonski-cimet-v-prahu-100-g.jpg <p>Opis izdelka</p> <p></p> <p>Čar cimeta je zagotovo v njegovi opojni in čarobni aromi. Uporablja se v kulinariki, kozmetiki in zadnje čase tudi kot dodatek prehrani saj ima izjemne učinke na naš organizem. Ta začimba je verjetno od nekdaj v naši shrambi, a  njenih koristi za zdravje verjetno marsikdo ne pozna.</p> <p></p> <p>Priporoča se diabetikom saj znižuje količino sladkorja v krvi in spodbuja delovanje inzulina. Če hkrati z obrokom zaužijemo cimet, ta poskrbi, da se raven sladkorja v krvi ne dvigne prehitro.</p> <p></p> <p>Znižuje raven slabega holesterola.</p> <p></p> <p>Pomaga pri hujšanju saj spodbuja delovanje metabolizma in uravnava raven krvnega sladkorja.</p> <p>Ugodno deluje na prebavo in preprečuje prebavne motenje.</p> <p></p> <p>Komu je namenjen?</p> <p></p> <p>diabetikom ter vsem vsem, ki želijo izboljšati delovanje prebave</p> <p></p> <p>Katere sestavine vsebuje?</p> <p>Cejlonski cimet (Cinnamomum zeylanicum) v prahu*</p> <p></p> <p>*ekološko pridelano</p> <p></p> <p></p> <p>Uporaba</p> <p>Cimet lahko dodate k sladicam, kompotu, pecivu ali pa ga vmešate v smoothije in razne napitke.</p> <p></p> <p>Opozorila</p> <p>Tako kot vsako začimbo, uporabljajmo cimet zmerno.</p> vsi-produkti 4.49 EUR in_stock