Čičerikina moka, 1kg

3,00 €
Z DDV

Čičerikina moka je odličen nadomestek navadne moke, z njo lahko nadomestimo uporabo jajc (vezivno funkcijo) . Čičerika je sicer stročnica, ki sodi v družino metuljnic in je ena od najstarejših stročnic. 

Količina
Na zalogi

 

Telefonsko naročanje: 064 114 108 ali 01 431 12 25

 

Pošiljko naročeno do 13:00 ure dostavimo naslednji delovnik.

 

Brezplačna dostava pri nakupu nad 50,00 EUR. Sicer 3.50€.

PRIPRAVA

Medtem ko čičerikina moka morda ne bo delovala za peko tipičnega hlebca kvašenega kruha, bo zelo dobro delovala pri hitrem kruhu, kot je bananin kruh ali muffini in pecivo. Ima prijeten oreškov okus, ki deluje v številnih živilih.

Čičerikino moko lahko uporabite za pripravo beljakovinskih ovojnic in palačink ali pa jo dodate v vegetarijanske jedi, da povečate vsebnost beljakovin. Uporaba čičerikine moke lahko poživi hrano za prigrizek, kot so ocvirki in piškoti. Da pa ohranite koristi za fižolovo moko za zdravje, izberite recepte, ki so na splošno manj maščob, sladkorja in kalorij na porcijo.

Čičerikina moka 1 kg Sestavine: čičerika, rumeni grah. Poreklo: Anglija. Dobavitelj in uporabno najmanj do: na embalaži. Proizvedeno v tovarni,ki obdeluje tudi:sojo,oreščki gluten, sezam, gorčico in zeleno. Distributer:Atmarama d.o.o Žibertova 27, Ljubljana. Hranilna vrednost na 100 gr: energijska vrednost 1490 kj/352 kcal: Maščobe 5 g,od tega nasičene maščobe 0,5 g, Ogljikovi hidrati 55 g, od tega sladkorji 2,25 g, Vlaknine 4,7 g, Beljakovine 22 g, Sol 0,2 g

100124

16 drugih izdelkov v isti kategoriji:

Čičerikina moka, 1kg https://atmarama.si/4138-large/copy-of-čičerikina-moka-1kg.jpg <h2>PRIPRAVA</h2> <p>Medtem ko čičerikina moka morda ne bo delovala za peko tipičnega hlebca kvašenega kruha, bo zelo dobro delovala pri hitrem kruhu, kot je bananin kruh ali muffini in pecivo. Ima prijeten oreškov okus, ki deluje v številnih živilih.</p> <p>Čičerikino moko lahko uporabite za pripravo beljakovinskih ovojnic in palačink ali pa jo dodate v vegetarijanske jedi, da povečate vsebnost beljakovin. Uporaba čičerikine moke lahko poživi hrano za prigrizek, kot so ocvirki in piškoti. Da pa ohranite koristi za fižolovo moko za zdravje, izberite recepte, ki so na splošno manj maščob, sladkorja in kalorij na porcijo.</p> <p>Čičerikina moka 1 kg Sestavine: čičerika, rumeni grah. Poreklo: Anglija. Dobavitelj in uporabno najmanj do: na embalaži. Proizvedeno v tovarni,ki obdeluje tudi:sojo,oreščki gluten, sezam, gorčico in zeleno. Distributer:Atmarama d.o.o Žibertova 27, Ljubljana. Hranilna vrednost na 100 gr: energijska vrednost 1490 kj/352 kcal: Maščobe 5 g,od tega nasičene maščobe 0,5 g, Ogljikovi hidrati 55 g, od tega sladkorji 2,25 g, Vlaknine 4,7 g, Beljakovine 22 g, Sol 0,2 g</p> semena-strocnice-zita 3 EUR in_stock