Ekspandiran_napihnjen_puffed_riž_Wasco_500g

Ekspandiran/napihnjen (puffed) riž, Wasco, 500g

3,00 €
Z DDV

- Ekspandiran riž je riž, ki je s posebnim toplotnim postopkom obdelan tako, da se njegova zrna večkrat povečajo.

- Izdelka ni potrebno kuhati. Uživa se z mlekom, čajem ali jogurtom.

- Uporablja se v različnih žitih za zajtrk, pa tudi prigrizkih.

- Odlična izbira pri hujšanju.

Količina
Na zalogi

  • Telefonsko naročanje: 064 114 108 ali 01 431 12 25 Telefonsko naročanje: 064 114 108 ali 01 431 12 25
  • Pošiljko naročeno do 13:00 ure dostavimo naslednji delovnik. Pošiljko naročeno do 13:00 ure dostavimo naslednji delovnik.
  • Brezplačna dostava pri nakupu nad 50,00 EUR. Sicer 3.50€. Brezplačna dostava pri nakupu nad 50,00 EUR. Sicer 3.50€.

1. KAJ JE EKSPANDIRAN RIŽ?

Puhan riž je žito, ki ga navadno segrevamo v riževih jedrcih pod visokim tlakom v prisotnosti pare, da nastanejo zamazana zrna. Obstajajo tudi druge metode izdelave. Tako kot kokice, narejene iz koruze, otekle pod vplivom vročine, je tudi ekspandiran riž - beli ali dolgozrnat riž napihnjen pod vročim pritiskom.

2. UPORABA

Izdelka ni potrebno kuhati. Uživa se z mlekom, čajem ali jogurtom. Puff riž se uporablja v različnih žitih za zajtrk, pa tudi prigrizkih. Je osnovna sestavina različnih uličnih živil po vsej Indiji. Inovativno ga je mogoče kombinirati z edinstvenimi kombinacijami zelenjave, sadja, solin, suhega sadja in omak, za pripravo zdravih prigrizkov.

3. EKSPANDIRAN RIŽ PRI HUJŠANJU

Ekspandiran riž ima zelo malo kalorij, poleg tega pa zelo veliko beljakovin in vlaknin, zato ga lahko dodamo k dieti za hujšanje. Beljakovine so potrebne za krepitev mišic in pomoč pri hujšanju, medtem ko so vlaknine potrebne, da boste dolge ure polni, da bi se izognili jedi.

100063

16 drugih izdelkov v isti kategoriji:

Ekspandiran/napihnjen (puffed) riž, Wasco, 500g https://atmarama.si/2496-large/ekspandiran-napihnjen-puffed-riž-500g.jpg <h2>1. KAJ JE EKSPANDIRAN RIŽ?</h2> <p><span style="color:#333333;font-family:'Open Sans', sans-serif;"><span style="font-size:11.9px;">Puhan riž je žito, ki ga navadno segrevamo v riževih jedrcih pod visokim tlakom v prisotnosti pare, da nastanejo zamazana zrna. Obstajajo tudi druge metode izdelave. </span></span>Tako kot kokice, narejene iz koruze, otekle pod vplivom vročine, je tudi ekspandiran riž - beli ali dolgozrnat riž napihnjen pod vročim pritiskom.</p> <p></p> <h2>2. UPORABA</h2> <p>Izdelka ni potrebno kuhati. Uživa se z mlekom, čajem ali jogurtom. Puff riž se uporablja v različnih žitih za zajtrk, pa tudi prigrizkih. Je osnovna sestavina različnih uličnih živil po vsej Indiji. Inovativno ga je mogoče kombinirati z edinstvenimi kombinacijami zelenjave, sadja, solin, suhega sadja in omak, za pripravo zdravih prigrizkov.</p> <p></p> <h2>3. EKSPANDIRAN RIŽ PRI HUJŠANJU</h2> <p></p> <p><span style="color:#333333;font-family:'Open Sans', sans-serif;"><span style="font-size:11.9px;">Ekspandiran riž ima zelo malo kalorij, poleg tega pa zelo veliko beljakovin in vlaknin, zato ga lahko dodamo k dieti za hujšanje. Beljakovine so potrebne za krepitev mišic in pomoč pri hujšanju, medtem ko so vlaknine potrebne, da boste dolge ure polni, da bi se izognili jedi.</span></span></p> prigrizki 3 EUR in_stock