Dabur Shilajit (ŠILAJIT) MINERALNA RASAYANA

Shilajit (Šilajit) Nature4u Dabur - 60 kapsul

11,90 €
Z davkom
  • Umirja kapho, lahko vznemiri vato in pitto
  • Mineralni eksudat Himalaye
  • V manjših dozah niža vato
  • Kapsule so primerne za vegetarijance.
Količina
Zadnji izdelki v trgovini

  • Telefonsko naročanje: 064 114 108 ali 01 431 12 25 Telefonsko naročanje: 064 114 108 ali 01 431 12 25
  • Pošiljko naročeno do 13:00 ure dostavimo naslednji delovnik. Pošiljko naročeno do 13:00 ure dostavimo naslednji delovnik.
  • Brezplačna dostava pri nakupu nad 50,00 EUR. Sicer 3.50€. Brezplačna dostava pri nakupu nad 50,00 EUR. Sicer 3.50€.

Shilajit je črno-rjava substanca, ki jo najdemo v gorovju Himalaye in v gorovju centralne Azije. Ajurvedski tekst Charaka Samhita pravi, da ni bolezni na tem svetu, ki je ne bi uspešno zdravili z Shilajitom, če ga uporabimo ob pravem času in v kombinaciji s pravimi zelišči. Shilajit je opisan kot »mineralno olje«ali »kameno olje«, ki se cedi iz razpok skalovja ob soncu in toplem vremenu.

Nekateri prodajajo za shilajit ali mumio cenejši surovi ozokerit. Pravi shilajit se lahko stopi v dlani in ima vonj po bitumenu. 

Še zdaj se ne ve ali je shilajit geološkega ali biološkega izvora, vendar vsebuje sledove mnogih vitaminov, mineralov in amino kislin.

Navodila za uporabo:

Priporočeni dnevni odmerek: Ena kapsula dvakrat dnevno.

Seznam sestavin:

Ena kapsula vsebuje. Shilajit izvleček (200 mg), Škrob, Kalcijev karbonat, Koloidni silicijev dioksid, Natrijev benzoat, Kalijev sorbat, Omot kapsule: Rastlinska celuloza.

9235

16 drugih izdelkov v isti kategoriji:

Shilajit (Šilajit) Nature4u Dabur - 60 kapsul https://atmarama.si/1853-large/shilajit-šilajit-nature4u-dabur-60-kapsul.jpg <p style="text-align:justify;"><strong>Shilajit</strong> je črno-rjava substanca, ki jo najdemo v gorovju Himalaye in v gorovju centralne Azije. Ajurvedski tekst <strong>Charaka Samhita</strong> pravi, da ni bolezni na tem svetu, ki je ne bi uspešno zdravili z Shilajitom, če ga uporabimo ob pravem času in v kombinaciji s pravimi zelišči. Shilajit je opisan kot »mineralno olje«ali »kameno olje«, ki se cedi iz razpok skalovja ob soncu in toplem vremenu.</p> <p style="text-align:justify;">Nekateri prodajajo za shilajit ali mumio cenejši surovi ozokerit. Pravi shilajit se lahko stopi v dlani in ima vonj po bitumenu. </p> <p style="text-align:justify;">Še zdaj se ne ve ali je shilajit geološkega ali biološkega izvora, vendar vsebuje sledove mnogih vitaminov, mineralov in amino kislin.</p> <p style="text-align:justify;"> </p> <p style="text-align:justify;"><strong>Navodila za uporabo:</strong></p> <p style="text-align:justify;">Priporočeni dnevni odmerek: Ena kapsula dvakrat dnevno.</p> <p style="text-align:justify;"> </p> <p style="text-align:justify;"><strong>Seznam sestavin:</strong></p> <p>Ena kapsula vsebuje. Shilajit izvleček (200 mg), Škrob, Kalcijev karbonat, Koloidni silicijev dioksid, Natrijev benzoat, Kalijev sorbat, Omot kapsule: Rastlinska celuloza.</p> <p style="text-align:justify;"> </p> prehranska-dopolnila 5022496131001 11.9 EUR in_stock