Dabur Neem (NIMBA) Ta, ki očisti zemljo

Neem (Nimba) Nature4u Dabur - 60 kapsul

11,90 €
Z DDV
  • Umirja pitto in kapho, povečuje vato
  • Grenak 
  • Kapsule primerne za vegetarijance
Količina
Na zalogi

 

Telefonsko naročanje: 064 114 108 ali 01 431 12 25

 

Pošiljko naročeno do 13:00 ure dostavimo naslednji delovnik.

 

Brezplačna dostava pri nakupu nad 50,00 EUR. Sicer 3.50€.

Neem  (latinsko: Azadirachta indica) je zimzeleno drevo, ki raste v Indiji, Pakistanu in Bangladešu. Semena in sadeži so vir nimovega olja. Suhi nimovi listi odganjajo molje v omarah s hrano in oblekami. Uporablja se v ajurvedi, tradicionalni afriški medicini in tradicionalni kitajski medicini. Uporabljajo se korenine, lubje, smola, listi, sadeži, semena in olje iz semen.

Neem (Centella asiatica) je omenjen v starodavnem ajurvedskem spisu Charaka Samhita kot »sarva roga nivani« (tisti, ki odganja vse bolezni).

Navodila za uporabo:

Priporočeni dnevni odmerek: Ena kapsula dvakrat dnevno. Odmerka ne prekoračite. 

Izogibajte se izdelku: pri visoki vati, resni slabosti, nizkem libidu, osteoporozi in težavah s kostnim mozgom!

Seznam sestavin Neem (Azadirachta indica)-Prah listov (25 mg), Kalcijev karbonat, Škrob, Lahek magnezijev karbonat, Koloidni silicijev dioksid, Natrijev benzoat, Kalijev sorbat, Omot kapsule:Rastlinska celuloza.

9233

16 drugih izdelkov v isti kategoriji:

Neem (Nimba) Nature4u Dabur - 60 kapsul https://atmarama.si/1850-large/neem-nimba-nature4u-dabur-60-kapsul.jpg <p style="text-align:justify;">Neem  (latinsko: Azadirachta indica) je zimzeleno drevo, ki raste v Indiji, Pakistanu in Bangladešu. Semena in sadeži so vir nimovega olja. Suhi nimovi listi odganjajo molje v omarah s hrano in oblekami. Uporablja se v ajurvedi, tradicionalni afriški medicini in tradicionalni kitajski medicini. Uporabljajo se korenine, lubje, smola, listi, sadeži, semena in olje iz semen.</p> <p>Neem (Centella asiatica) je omenjen v starodavnem ajurvedskem spisu Charaka Samhita kot »sarva roga nivani« (tisti, ki odganja vse bolezni).</p> <p></p> <p>Navodila za uporabo:</p> <p>Priporočeni dnevni odmerek: Ena kapsula dvakrat dnevno. Odmerka ne prekoračite. <br /><br />Izogibajte se izdelku: pri visoki vati, resni slabosti, nizkem libidu, osteoporozi in težavah s kostnim mozgom!</p> <p></p> <p>Seznam sestavin Neem (Azadirachta indica)-Prah listov (25 mg), Kalcijev karbonat, Škrob, Lahek magnezijev karbonat, Koloidni silicijev dioksid, Natrijev benzoat, Kalijev sorbat, Omot kapsule:Rastlinska celuloza.</p> prehranska-dopolnila 5022496130912 11.9 EUR in_stock