Gorčično olje TRS - 500mL

7,90 €
Z DDV

Hladno stiskano olje narejeno iz čiste rumene gorčice 

- Uporablja se lahko za kuhanje in zunanjo uporabo.
- Masaža glave, telesa, sklepov in blažitev težav s kožo – hitro se vpija v kožo in jo hrani s potrebnimi vitamini in minerali.
- Izredno bogato z vitaminom C.

Količina
Na zalogi

 

Telefonsko naročanje: 064 114 108 ali 01 431 12 25

 

Pošiljko naročeno do 13:00 ure dostavimo naslednji delovnik.

 

Brezplačna dostava pri nakupu nad 50,00 EUR. Sicer 3.50€.

Izdelek je izdelan na podlagi ajurvedskega znanja, indijskega medicinskega sistema. Deluje na podlagi ravnotežja energij (ali doš) v človeškem telesu: Vata (zrak), Pitta (ogenj) in Kapha (zemlja). Redna uporaba olja prepreči bolezni, ki jih povzroča Vata ali Kapha in povečuje ogenj pri Pitti. Hladno stiskano olje iz semen indijske gorčice Brassica Juncea. Primerno za pripravo zelene zelenjave in ostalih jedi. Po starih vedskih spisih lahko z njegovo uporabo pri masaži lasišča preprečimo sivenje in izgubo las. Je rahlo pekočega okusa in prinaša toploto v vaše telo. V zimskem času lahko gorčično olje vmasiramo v telo in lasišče 20 minut pred tuširanjem. Zelo dobrodejno deluje, če ga nanesemo na pik žuželke ali manjšo vreznino.

100233

4 drugih izdelkov v isti kategoriji:

Gorčično olje TRS - 500mL https://atmarama.si/4000-large/gorčično-olje-trs-500ml.jpg <p><span style="color:#333333;font-family:Arial, Helvetica, sans-serif;font-size:12px;">Izdelek je izdelan na podlagi ajurvedskega znanja, indijskega medicinskega sistema. Deluje na podlagi ravnotežja energij (ali doš) v človeškem telesu: Vata (zrak), Pitta (ogenj) in Kapha (zemlja). Redna uporaba olja prepreči bolezni, ki jih povzroča Vata ali Kapha in povečuje ogenj pri Pitti. Hladno stiskano olje iz semen indijske gorčice Brassica Juncea. Primerno za pripravo zelene zelenjave in ostalih jedi. Po starih vedskih spisih lahko z njegovo uporabo pri masaži lasišča preprečimo sivenje in izgubo las. Je rahlo pekočega okusa in prinaša toploto v vaše telo. V zimskem času lahko gorčično olje vmasiramo v telo in lasišče 20 minut pred tuširanjem. Zelo dobrodejno deluje, če ga nanesemo na pik žuželke ali manjšo vreznino.</span></p> olje-maslo 7.9 EUR in_stock