Citronska kislina 450g

Citronska kislina 450g

5,39 €
Z DDV

Citronska kislina v prahu  je vsestransko uporabna in zanesljivo raztaplja vodni kamen. Nadomešča naravni mehčalec in je brez fosfatov in barvil. Nadomesti različne konvencionalne detergente  in čistila, ter sredstva za izpiranje in je prijazna za okolje. Citronka  je hitro in popolnoma biološko razgradljiva, hipoalergena (preizkušeni: nikelj, kobalt, krom) in dermatološko testirana.

Količina
Na zalogi

 

Telefonsko naročanje: 064 114 108 ali 01 431 12 25

 

Pošiljko naročeno do 13:00 ure dostavimo naslednji delovnik.

 

Brezplačna dostava pri nakupu nad 50,00 EUR. Sicer 3.50€.

Citronka  je hitro in popolnoma biološko razgradljiva, hipoalergena (preizkušeni: nikelj, kobalt, krom) in dermatološko testirana. Ne vsebuje kemijskih primesi, zato je koži in okolju prijazna.

Navodila za uporabo: 200 g citronske kisline raztopimo v 1l vode in tako uporabimo za: mehčalec perila: napolnimo 50ml raztopine v predal za mehčalec v pralnem stroju. Za ročno pranje dodajte 50ml raztopine v vodo pri zadnjem izpiranju.

 odstranjevalec vodnega kamna: razpršite raztopino na dele, ki jih želite očistiti

(pipe,kopalnica, kad, grelnik vode, roke… in pustite delovati 5 min. Odstranite raztopino z mokro gobico in sperite površino

ČIŠČENJE  PRALNEGA ALI POMIVALNEGA STROJA:

1X MESEČNO  dodajte 100g citronskega praška (nerazredčenega) neposredno v prazen boben stroja in vklopite  program  pranja / pomivanja.

DODATEK V KOZMETIČNIH IZDELKIH: za izdelavo kopalnih krogel, uporaba za uravnavanje pH v kozmetičnih izdelkih…

NE UPORABLJAMO za uživanje in za marmor.

Sestavine (INCI): citric acid*, citrus aurantium dulcis peel oil*

*ekološki izvor

000157

16 drugih izdelkov v isti kategoriji:

Citronska kislina 450g https://atmarama.si/2137-large/citronska-kislina-450g.jpg <p>Citronka  je hitro in popolnoma biološko razgradljiva, hipoalergena (preizkušeni: nikelj, kobalt, krom) in dermatološko testirana. Ne vsebuje kemijskih primesi, zato je koži in okolju prijazna.</p> <p><span>Navodila za uporabo:</span> 200 g citronske kisline raztopimo v 1l vode in tako uporabimo za: <span style="text-decoration:underline;">mehčalec perila</span><span>:</span> napolnimo 50ml raztopine v predal za mehčalec v pralnem stroju. Za ročno pranje dodajte 50ml raztopine v vodo pri zadnjem izpiranju.</p> <p><span> </span><span style="text-decoration:underline;">odstranjevalec vodnega kamna</span><span>:</span> razpršite raztopino na dele, ki jih želite očistiti</p> <p>(pipe,kopalnica, kad, grelnik vode, roke… in pustite delovati 5 min. Odstranite raztopino z mokro gobico in sperite površino</p> <p><span style="text-decoration:underline;">ČIŠČENJE  PRALNEGA ALI POMIVALNEGA STROJA</span><span style="text-decoration:underline;">:</span></p> <p>1X MESEČNO  dodajte 100g citronskega praška (nerazredčenega) neposredno v prazen boben stroja in vklopite  program  pranja / pomivanja.</p> <p>DODATEK V KOZMETIČNIH IZDELKIH: za izdelavo kopalnih krogel, uporaba za uravnavanje pH v kozmetičnih izdelkih…</p> <p><span>NE UPORABLJAMO</span> za uživanje in za marmor.</p> <p><span>Sestavine (INCI)</span>: citric acid*, citrus aurantium dulcis peel oil*</p> <p>*ekološki izvor</p> kozmetika-in-cistila 5.39 EUR in_stock