Himalaya balzam za ustnice

Himalaya balzam za ustnice

3,90 €
Z DDV
  • Za nego občutljivih ustnic.
  • Ščiti pred poškodbami, izsušitvijo in razpokami.
  • Vsebuje naravni UV filter in vitamin E, ki ustnice neguje, jim vrača napetost in jih mehča.
Količina
Na zalogi

 

Telefonsko naročanje: 064 114 108 ali 01 431 12 25

 

Pošiljko naročeno do 13:00 ure dostavimo naslednji delovnik.

 

Brezplačna dostava pri nakupu nad 50,00 EUR. Sicer 3.50€.

Himalaya balzam za ustnice ščiti ustnice pred poškodbami, izsušitvijo in razpokami. Vsebuje naravni UV filter in vitamin E, ki ustnice neguje, jim vrača napetost in jih mehča. Uporaba je priporočljiva tudi pri poškodovanih, izsušenih ali razpokanih ustnicah.

Balzam vsebuje ricinusovo olje, ki lajša različna vnetja kože in sluznice. Ekstrakt olja kokosove palme je izvrstno blažilno sredstvo, ki mehča ustnice. Olje pšeničnih kalčkov je bogat naravni vir vitamina E, ki kožo hrani in preprečuje izgubo vlažnosti. Namenjen je večanju napetosti ustnic in mehčanju le-teh. Je močan antioksidant. Ekstrakt listov Wrightiae tintoriae se uporablja pri odpravljanju različnih kožnih bolezni, celo herpesa. Olje semena korenja ščiti ustnice pred UV žarki in izsušitvijo zaradi sonca.

Navodila za uporabo:

Priporočeni dnevni odmerek: Balzam nežno nanesite na površino vaših ustnic, po potrebi

9286

16 drugih izdelkov v isti kategoriji:

Himalaya balzam za ustnice https://atmarama.si/1859-large/himalaya-balzam-za-ustnice.jpg <div class="std"> <p>Himalaya balzam za ustnice ščiti ustnice pred poškodbami, izsušitvijo in razpokami. Vsebuje naravni UV filter in vitamin E, ki ustnice neguje, jim vrača napetost in jih mehča. Uporaba je priporočljiva tudi pri poškodovanih, izsušenih ali razpokanih ustnicah.</p> <p>Balzam vsebuje ricinusovo olje, ki lajša različna vnetja kože in sluznice. Ekstrakt olja kokosove palme je izvrstno blažilno sredstvo, ki mehča ustnice. Olje pšeničnih kalčkov je bogat naravni vir vitamina E, ki kožo hrani in preprečuje izgubo vlažnosti. Namenjen je večanju napetosti ustnic in mehčanju le-teh. Je močan antioksidant. Ekstrakt listov Wrightiae tintoriae se uporablja pri odpravljanju različnih kožnih bolezni, celo herpesa. Olje semena korenja ščiti ustnice pred UV žarki in izsušitvijo zaradi sonca.</p> <p> </p> <p><strong>Navodila za uporabo:</strong></p> <p>Priporočeni dnevni odmerek: Balzam nežno nanesite na površino vaših ustnic, po potrebi</p> </div> kozmetika-in-cistila 8901138509231 3.9 EUR in_stock