• −20%
Obogateno kokosovo olje za lase

Obogateno kokosovo olje za lase

9,44 € Popust 20%
11,80 €
Z DDV

datum minimalne trajnosti 10/20

Volumen & debelina las
- Izjemna formula sedmih izvlečkov rastlin obnavljajo vaš las.
- Preprečuje prhljaj, izpadanje las in suho lasišče.
- Napredna fosfolipidna formula, Soja Vita kompleks proteinov.
- Kana zaščiti las pred oksidacijo in zadrži naravno barvo lasu.
- Amla (indijska kosmulja) jača korenine las – las je zdrav in močan.
- Limona uravnoteži izločanje sebuma.

Količina
Na zalogi

  • Telefonsko naročanje: 064 114 108 ali 01 431 12 25 Telefonsko naročanje: 064 114 108 ali 01 431 12 25
  • Pošiljko naročeno do 13:00 ure dostavimo naslednji delovnik. Pošiljko naročeno do 13:00 ure dostavimo naslednji delovnik.
  • Brezplačna dostava pri nakupu nad 50,00 EUR. Sicer 3.50€. Brezplačna dostava pri nakupu nad 50,00 EUR. Sicer 3.50€.

Prhljaj? Izpadanje las? Suhi lasje? Odkrijte neverjetno bogate, zdrave in lepe lase z Vatika napredno fosfolipidno formulo. Vatika kokosovo olje je obogateno z naravnimi dobrotami vitamina E in sedmih močnih rastlinskih ekstraktov, ki v kombinaciji pri redni uporabi obnavljajo las in lasišče. Vsebuje Soja Vita kompleks spodbujevalnih proteinov, ki jačajo in ščitijo lase in jih ohranijo popolnoma zdrave.

Navodila za uporabo:

Nanesi olje na suhe konice in lasišče pred umivanjem las in pusti delovati. Za boljši učinek lahko vmasiraš in pustiš olje na laseh in lasišču čez noč. Po pranju lahko naneseš olje na suhe konice. Primerno za vsakodnevno uporabo. Če se olje zgosti, ga utekočini pod toplo vodo.

100232

16 drugih izdelkov v isti kategoriji:

Obogateno kokosovo olje za lase https://atmarama.si/1735-large/obogateno-kokosovo-olje-za-lase.jpg <p>Prhljaj? Izpadanje las? Suhi lasje? Odkrijte neverjetno bogate, zdrave in lepe lase z Vatika napredno fosfolipidno formulo. Vatika kokosovo olje je obogateno z naravnimi dobrotami vitamina E in sedmih močnih rastlinskih ekstraktov, ki v kombinaciji pri redni uporabi obnavljajo las in lasišče. Vsebuje Soja Vita kompleks spodbujevalnih proteinov, ki jačajo in ščitijo lase in jih ohranijo popolnoma zdrave.</p> <p></p> <p><strong>Navodila za uporabo:</strong></p> <p>Nanesi olje na suhe konice in lasišče pred umivanjem las in pusti delovati. Za boljši učinek lahko vmasiraš in pustiš olje na laseh in lasišču čez noč. Po pranju lahko naneseš olje na suhe konice. Primerno za vsakodnevno uporabo. Če se olje zgosti, ga utekočini pod toplo vodo.</p> kozmetika-in-cistila 9.44 EUR in_stock