Mystical Stories of the Mahabharata

Mystical Stories of the Mahabharata

15,50 €
Z DDV

Dvajset Brezčasni Spoznanja v modrosti in kreposti - te izredne zgodbe o junakih in junakinj, hudičev in demoni predstavila kolekcijo zgrabilnih zgodb, napolnjenih z avanturo, romance, spletk in brezčasne modrosti.

Količina
Na zalogi

  • Telefonsko naročanje: 064 114 108 ali 01 431 12 25 Telefonsko naročanje: 064 114 108 ali 01 431 12 25
  • Pošiljko naročeno do 13:00 ure dostavimo naslednji delovnik. Pošiljko naročeno do 13:00 ure dostavimo naslednji delovnik.
  • Brezplačna dostava pri nakupu nad 50,00 EUR. Sicer 3.50€. Brezplačna dostava pri nakupu nad 50,00 EUR. Sicer 3.50€.

Osem krat dlje kot Iliada in Odiseja v kombinaciji, Mahabharata je starodavni Indiji največji duhovni ep. V svoji živahni pripovedovanja slogu, Amal Bhakta oživlja nekaj najbolj zanimivih in razburljiva doživetja Mahabharata je. Ti izredni pravljice bodo navdušili, izziv in nas motivirajo, da živijo do najvišjih idealov in vrednot.

Mystic Zgodbe iz Mahabharata je destilirana iz Indije največjega duhovnega epa zbirko zgrabilnih zgodb, napolnjenih z avanturo, romance, spletk in brezčasne modrosti.

9050

16 drugih izdelkov v isti kategoriji:

Mystical Stories of the Mahabharata https://atmarama.si/10-large/mystical-stories-of-the-mahabharata.jpg <p>Osem krat dlje kot Iliada in Odiseja v kombinaciji, Mahabharata je starodavni Indiji največji duhovni ep. V svoji živahni pripovedovanja slogu, Amal Bhakta oživlja nekaj najbolj zanimivih in razburljiva doživetja Mahabharata je. Ti izredni pravljice bodo navdušili, izziv in nas motivirajo, da živijo do najvišjih idealov in vrednot.</p> <p>Mystic Zgodbe iz Mahabharata je destilirana iz Indije največjega duhovnega epa zbirko zgrabilnih zgodb, napolnjenih z avanturo, romance, spletk in brezčasne modrosti.</p> knjige 15.5 EUR in_stock