Forbidden voices - Candramauli Swami

10,00 €
Z DDV

Druga knjiga o zaporniškem pridiganju HH Candramauli Swami je izšla iz tiska. "Prepovedani glasovi" so polni srčnih dirljivih spoznanj, kako zaporniki izvajajo zavest Krišne, kar bo nedvomno navdihnilo vsakogar, ki jo bere v svoji praksi.

Količina
Na zalogi

  • Telefonsko naročanje: 064 114 108 ali 01 431 12 25 Telefonsko naročanje: 064 114 108 ali 01 431 12 25
  • Pošiljko naročeno do 13:00 ure dostavimo naslednji delovnik. Pošiljko naročeno do 13:00 ure dostavimo naslednji delovnik.
  • Brezplačna dostava pri nakupu nad 50,00 EUR. Sicer 3.50€. Brezplačna dostava pri nakupu nad 50,00 EUR. Sicer 3.50€.

Kakor piše HG Candra Prabhu v svojem predgovoru knjige:

"Kar lahko pričakujete v "Prepovedani glasovi", so biseri umetnosti in poezija je postavljena v vdolbine školjk ali popravnih naprav, ki zmanjšujejo materialno svobodo zaradi kompromitiranega in gnusnega vedenja, za katero družba meni, da je komajda nad njihovo mero. Prav tako boste našli nepogrešljiv okus bhaktija, ki prežema aromo, saj močan veter nosi vonj po jasminu po odprtih poljih. S svojim popuščanjem boste pritegnili fascinantno umetniško duhovno kulturo, predstavljeno v tej knjigi, in zaključili boste, da je tisto, kar je iz našega relativnega pomena označeno kot zapor, preprosto mikrokozmos splošne zaporniške hiše, v kateri vsi živimo."

000420

16 drugih izdelkov v isti kategoriji:

Forbidden voices - Candramauli Swami https://atmarama.si/3566-large/forbidden-voices-candramauli-swami.jpg <p>Kakor piše HG Candra Prabhu v svojem predgovoru knjige:</p> <p>"Kar lahko pričakujete v "Prepovedani glasovi", so biseri umetnosti in poezija je postavljena v vdolbine školjk ali popravnih naprav, ki zmanjšujejo materialno svobodo zaradi kompromitiranega in gnusnega vedenja, za katero družba meni, da je komajda nad njihovo mero. Prav tako boste našli nepogrešljiv okus bhaktija, ki prežema aromo, saj močan veter nosi vonj po jasminu po odprtih poljih. S svojim popuščanjem boste pritegnili fascinantno umetniško duhovno kulturo, predstavljeno v tej knjigi, in zaključili boste, da je tisto, kar je iz našega relativnega pomena označeno kot zapor, preprosto mikrokozmos splošne zaporniške hiše, v kateri vsi živimo."</p> knjige 10 EUR in_stock