The chronicles of Hanuman - Shuba Vilas

13,90 €
Z DDV

Lord Hanuman, opičji bog in eden najbolj očarljivih likov v Ramayani, pooseblja pravega superheroja-filozofa. Je najbolj zaupen zaveznik lorda Rame, ki uteleša vrline iskrenega bhakte, neustrašnega borca, ki nastavi mesto Lanka, s svojim gorečim repom, ponižnega glasnika, ki mati Sito obvesti o zmagi lorda Rame nad Ravano, plemenitega vojščaka, Dronagiri, gora zelišč, ki rešuje Lakšmanovo življenje. Predvsem pa je popolna mešanica inteligence in ponižnosti. Kronike Hanumana, privlačen in navdihujočega boga opic, so prav tako napolnjene z zanimivimi ljudskimi pripovedkami, krajevnimi zgodovinami o temah Hanuman po vsej Indiji in molitvami Hanumana, zaradi česar je ta knjiga bralski užitek.

Količina
Na zalogi

  • Telefonsko naročanje: 064 114 108 ali 01 431 12 25 Telefonsko naročanje: 064 114 108 ali 01 431 12 25
  • Pošiljko naročeno do 13:00 ure dostavimo naslednji delovnik. Pošiljko naročeno do 13:00 ure dostavimo naslednji delovnik.
  • Brezplačna dostava pri nakupu nad 50,00 EUR. Sicer 3.50€. Brezplačna dostava pri nakupu nad 50,00 EUR. Sicer 3.50€.

O AVTORJU: Shubha Vilas, duhovni iskalec in motivacijski govornik, je diplomiral inženirstvo in pravo s specializacijo iz patentnega prava. V bistvu je avtor, motivacijski govornik, življenjski trener in pripovedovalec. Je avtor uspešnice serije Ramajana: Igra življenja, ki z razgibano pripovedjo zgodbe o Ramajani destilira življenjske lekcije, ki povzročajo misel. Potuje po vsem svetu in se srečuje z ljudmi z vseh slojev življenja in uči, kako pomembno je, da ga upravljajo dharmična načela, delijo nasvete za duhovni življenjski slog in sodobno modrost za spopadanje s sodobnimi življenjskimi situacijami.

000417

16 drugih izdelkov v isti kategoriji:

The chronicles of Hanuman - Shuba Vilas https://atmarama.si/3562-large/the-chronicles-of-hanuman-shuba-vilas.jpg <p>O AVTORJU: Shubha Vilas, duhovni iskalec in motivacijski govornik, je diplomiral inženirstvo in pravo s specializacijo iz patentnega prava. V bistvu je avtor, motivacijski govornik, življenjski trener in pripovedovalec. Je avtor uspešnice serije Ramajana: Igra življenja, ki z razgibano pripovedjo zgodbe o Ramajani destilira življenjske lekcije, ki povzročajo misel. Potuje po vsem svetu in se srečuje z ljudmi z vseh slojev življenja in uči, kako pomembno je, da ga upravljajo dharmična načela, delijo nasvete za duhovni življenjski slog in sodobno modrost za spopadanje s sodobnimi življenjskimi situacijami.</p> knjige 13.9 EUR in_stock