SRILA PRABHUPADA BUST

Šrila Prabhupada doprsni kipec

30,00 €
Z davkom

Šrila Prabhupadov doprsni kipec je lep okras, ki veliča življenje in poslanstvo Šrila Prabhupada.

Količina
Zadnji izdelki v trgovini

 

Telefonsko naročanje: 064 114 108 ali 01 431 12 25

 

Pošiljko naročeno do 13:00 ure dostavimo naslednji delovnik.

 

Brezplačna dostava pri nakupu nad 50,00 EUR. Sicer 3.50€.

Seveda Njegova Božanska Milost A.C. Bhaktivedanta Swami Prabhupada je ugledna oseba, ki jo lahko proslavljamo tako, da razkrije svojo prepad na vidnih mestih.

Ta novi doprsni kip Šrila Prabhupada ima in nehoten podobo Šrilu Prabhupadi. Njegov izrazni obraz kaže zelo globok in kontemplativen pogled na ta prepad.

Kakovost in podrobnosti izreza so neverjetne. Prabhupada Bust dejansko izgleda veliko bolje v resničnem življenju kot na fotografiji, ki jo imamo. Ta prsa daje resnično resnično predstavo Šrila Prabhuapde.

4076

7 drugih izdelkov v isti kategoriji:

Šrila Prabhupada doprsni kipec https://atmarama.si/1512-large/šrila-prabhupada-doprsni-kipec.jpg <div class="std"> <p>Seveda Njegova Božanska Milost A.C. Bhaktivedanta Swami Prabhupada je ugledna oseba, ki jo lahko proslavljamo tako, da razkrije svojo prepad na vidnih mestih.</p> <p>Ta novi doprsni kip Šrila Prabhupada ima in nehoten podobo Šrilu Prabhupadi. Njegov izrazni obraz kaže zelo globok in kontemplativen pogled na ta prepad.</p> <p>Kakovost in podrobnosti izreza so neverjetne. Prabhupada Bust dejansko izgleda veliko bolje v resničnem življenju kot na fotografiji, ki jo imamo. Ta prsa daje resnično resnično predstavo Šrila Prabhuapde.</p> </div> bozanstva-in-murtiji 30 EUR in_stock