LIZIKA-Organska, brez sladkorja

LIZIKA - Organska, brez sladkorja (5 g)

1,00 €
Z DDV

Lizika prijazna zobem - iz eritriola (5g).

Količina
Na zalogi

 

Telefonsko naročanje: 064 114 108 ali 01 431 12 25

 

Pošiljko naročeno do 13:00 ure dostavimo naslednji delovnik.

 

Brezplačna dostava pri nakupu nad 50,00 EUR. Sicer 3.50€.

Lizika prijazna zobem - iz eritriola (5g). Več različnih okusov

V njih ni nič nepotrebnega, vse potrebno pa je v njih. Sestavine lizike so, eritritol, celuloza, sadni prah in rastlinska olja.

Povprečna hranilna vrednost prebiotičnih lizik na 100 g:

energija 239 kcal, beljakovine 0 g, ogljikovi hidrati 90 g, maščobe 0 g

Eritritol je naravni nadomestek belega sladkorja, ki je popolnoma brez energijske vrednosti in ima 0 kalorij.

Eritritol je oblika sladkornega alkohola, ki velja za izjemo, saj ga telo zaradi edinstvene strukture ne more izkoristiti za energijo (je brez kalorij). Torej je edini Sladkorni alkohol, ki je brez kalorij.

Super, ampak počakaj.. kaj? Sladkorni alkohol, ki ne vsebujejo alkohola? Sladkorni alkoholi (ki jih štejemo med ogljikove hidrate) so dobili ime po svoji kemijski zgradbi, ki delno spominja na alkohole in delno na sladkorje. Tehnično gledano eritritol spada med ogljikove hidrate, vendar se v telesu ne obnaša kot sladkorji ali škrob, zato ga telo nespremenjenega izloči z urinom.

Pridobljen je z naravnim postopkom fermentacije glukoze, ki prihaja iz gensko nespremenjenega koruznega škroba in se tako uvršča med naravna sladila. 

19405

LIZIKA - Organska, brez sladkorja (5 g) https://atmarama.si/1465-large/lizika-organska-brez-sladkorja-5-g.jpg <p>Lizika prijazna zobem - iz eritriola (5g). Več različnih okusov</p> <p>V njih ni nič nepotrebnega, vse potrebno pa je v njih. Sestavine lizike so, eritritol, celuloza, sadni prah in rastlinska olja.</p> <p>Povprečna hranilna vrednost prebiotičnih lizik na 100 g:</p> <p>energija 239 kcal, beljakovine 0 g, ogljikovi hidrati 90 g, maščobe 0 g</p> <p>Eritritol je naravni nadomestek belega sladkorja, ki je popolnoma brez energijske vrednosti in ima 0 kalorij.</p> <p>Eritritol je oblika sladkornega alkohola, ki velja za izjemo, saj ga telo zaradi edinstvene strukture ne more izkoristiti za energijo (je brez kalorij). Torej je edini Sladkorni alkohol, ki je brez kalorij.</p> <p>Super, ampak počakaj.. kaj? Sladkorni alkohol, ki ne vsebujejo alkohola? Sladkorni alkoholi (ki jih štejemo med ogljikove hidrate) so dobili ime po svoji kemijski zgradbi, ki delno spominja na alkohole in delno na sladkorje. Tehnično gledano eritritol spada med ogljikove hidrate, vendar se v telesu ne obnaša kot sladkorji ali škrob, zato ga telo nespremenjenega izloči z urinom.</p> <p>Pridobljen je z naravnim postopkom fermentacije glukoze, ki prihaja iz gensko nespremenjenega koruznega škroba in se tako uvršča med naravna sladila. </p> bonboni-in-lizike 9614 1 EUR in_stock